Av. Santa Eulàlia 220-B Nau 14

De dilluns a divendres de 9 a 19h

info@proogresa.es

93 537 54 83

Empresa

Proogresa

Sobre Proogresa

Contacteu amb nosaltres

Descripció General

Web Projects & Online Màrqueting Proogresa S.L. és una empresa del sector de les TIC focalitzada en la creació de Pàgines Web i Aplicacions (iOS i Android). També es realitzen campanyes de Màrqueting Online orientades a SEO (posicionament en cercadors), SEM (màrqueting en cercadors) i SMM (màrqueting en xarxes socials).

Filosofia

Ajudem a altres empreses a aconseguir clients nous i a fidelitzar amb ells. Tractem cada projecte com si fos propi buscant en tot moment la rendibilitat del client.

Valors

Oferim un servei integral realitzat completament per personal de l'empresa, cada un d'ells especialitzat en el seu camp, i per tant, no tenim la necessitat de subcontractar.

Trajectòria

Després de 2 anys i mig com a autònom, l'actual CEO de l'empresa va fundar la societat a finals de 2011. En els seus inicis, Proogresa estava situada en un despatx del centre de Terrassa, després es va mudar el 2012 a unes oficines del nord d'aquesta mateixa ciutat. Actualment, i des d'octubre de 2013, té les seves oficines dins d'una nau industrial a prop del Parc Vallès de Terrassa.

Equip

De la mateixa manera que les seves oficines s'han anat ampliant, també ho ha fet el seu personal, comptant actualment amb 6 treballadors en nòmina: CEO, 3 desenvolupadors, un responsable de màrqueting i un dissenyador. Veure equip de Proogresa