Av. Santa Eulàlia 220-B Nau 14

De dilluns a divendres de 9 a 19h

info@proogresa.es

93 537 54 83

Aplicacions per a Dispositius Mòbils

Aplicacions per a iOS i Android

Demana presupost avui.

Exemples Aplicacions mòbils

APP iPhone

Terrassa Finder

APP iPhone

Juego de Habilidad Visual

APP iPhone

Rubi Germans Boada

Som una empresa de desenvolupament d'aplicacions mòbils, tant per a iPhone, iPad, i Android i Tablets. Solucions completes adaptades a les plataforma mòbils tan en alça a dia d'avui.

Una aplicació mòbil no és un web, i per això l'enfocament ha de ser completament diferent. Les aplicacions d'iPhone per la seva pròpia naturalesa necessiten de característiques pròpies del dispositiu. Per posar un exemple, un simple botó mai ha de ser prou petit ja que fem ús de pantalles tàctils. Un botó diminut faria impossible la interacció amb l'aplicació.

En Proogresa estem a l'última en el que desenvolupar aplicacions per a iPhone y Android es refereix. Sent Apple Developers des de gairebé l'inici de la plataforma ens ofereix un avantatge en comparació amb la competència, ja que el know-how que disposem ens estalvia temps i diners.

No creiem en les aplicacions purament funcionals, perquè entenem una aplicació mòbil com un producte professional que unifica Disseny, Usabilitat i Funcionalitat. No hi ha l'un sense l'altre igual que no hi ha cotxe sense rodes.

Les nostres aplicacions des del principi criden l'atenció per l'atractiu de les seves interfícies igual que l'especial cura pels petits detalls. Animacions, transicions, usabilitat són característiques que considerem que ha de tenir tota aplicació tant d'iPhone com d'Android.

Gestionem tot el procés de desenvolupament, des de la concepció del projecte a mà del client, disseny, programació fins a la publicació a l'App Store d'Apple i en el Market d'Android, perquè el client només s'hagi de preocupar per utilitzar l'aplicació.

Si vol rebre més informació pot contactar amb la nostra empresa trucant al 93 537 54 83, enviar un correu o venir a visitar-nos a les nostres oficines de Barcelona.

Demana presupost avui.