Av. Santa Eulàlia 220-B Nau 14

De dilluns a divendres de 9 a 19h

info@proogresa.es

93 537 54 83

Invertir en catàlegs interactius per a empreses

La competència és cada vegada més gran en tots els sectors i diferenciar forma part important de l'èxit de qualsevol empresa. No només val tenir els millors productes ni les millors condicions, sinó com presentar-los als potencials clients pot incidir en l'èxit o no del nostre negoci. Un catàleg interactiu és una solució a tenir en compte.

A través del disseny web, una empresa qualsevol ven producte i ven imatge. I aquesta és essencial per a l'èxit de les vendes. Presentar d'una manera atractiva i original els productes que una empresa ven pot ser part important de l'èxit en vendes. Optar pel disseny de catàlegs interactius per vendre millor els productes a través de la web és una solució cada vegada més tinguda en compte per les empreses.

I és que, enrere han quedat els antics catàlegs en PDF i fins i tot escanejats dels catàlegs en paper que presentaven les empreses en les seves pàgines. La sofisticació del disseny ha ajudat a oferir uns catàlegs per a empreses molts més moderns que els catàlegs estàtics que, si bé complien el seu objectiu, han quedat desfasats per complet.

Invertir en catàlegs webs per a empreses i que aquests siguin interactius amb l'usuari és una cosa que els clients aprecien. Ja no només per l'aparença d'una empresa moderna i tecnològicament posada al dia, sinó per l'atractiu d'un disseny que inclou:

- Fotografies des de diferents perspectives

- Sons

- Vídeos sobre aquests productes

- Efectes especials en 3D

- Capacitat de poder traslladar aquest objecte a la part de casa on vols que vagi per veure com queda

- Comprar des del mateix catàleg i opinar sobre ell

Catàlegs webs per a empreses que no només doten de major qualitat visual als productes de la nostra empresa, si no de més elegància i modernitat a la presentació d'aquests productes. Una tàctica, en definitiva, més persuasiva per assolir un major èxit en vendes.

Aquests catàlegs webs per a empreses, a més, poden ser actualitzats sense problemes per part de l'equip o la persona s'encarrega del manteniment web, modificats, i la seva facilitat d'allotjaments és destacable. A més, a l'hora d'enviar butlletins i newsletter ajuda a que amb un sol clic l'usuari final pugui gaudir de totes les seves peculiaritats i comprar, finalment, aquest producte.

 

Comparteix:

Fes un comentari: