Av. Santa Eulàlia 220-B Nau 14

De dilluns a divendres de 9 a 19h

info@proogresa.es

93 537 54 83

Hauries d'Estar Fent SEO

El SEO supera qualsevol tipus de comercialització, ja sigui tradicional o a Internet. El SEO troba a la majoria dels teus clients potencials i té el major Retorn de la Inversió que hi ha en el món digital. Naturalment, això porta a la pregunta de per què ?. La resposta és simple...

...Els consumidors veuen Google, Bing, Yahoo com un tercer neutral. SEO és l'únic tipus de publicitat que no s'assembla a la publicitat típica per al consumidor.

Moltes pimes llancen el seu web i pensen que a poc a poc amb el boca a boca aconseguiran clients... els que portem una mica de temps en això sabem que no és així... Sabem que requereix de molt esforç per aconseguir atreure trànsit de qualitat al nostre web. Hi ha diverses estratègies per atraure trànsit al vostre web com pot ser PPC, social media, màrqueting de continguts i SEO. Un bon màrqueting mix d'aquests pot fer-te triomfar a la web, però molts emprenedors deixen el SEO per a l'últim lloc ja que és una estratègia a llarg termini.

El posicionament orgànic (SEO) no és la solució ràpida que necessiten les Pimes per generar negoci. SEO és una estratègia que requereix temps, entre 6 i 12 mesos, per començar a veure resultats... Així que, és important començar el més aviat possible, els beneficis d'invertir en SEO poden ser bastant generosos si ho fas bé.

És molt important...

Per què és tan important? Perquè d'acord a Econsultancy.com, el 95% dels consumidors no confien en la publicitat. Compareu això amb l'informe de Rasmussen, el 89% de les persones veuen els motors de cerca com bons o excel·lents fonts per trobar informació rellevant.

Entre els dos, podem dir que els consumidors veuen els motors de cerca com algú en qui puguin confiar en contra de la publicitat. Aquest és el quid de per què SEO és tan eficaç. La gent confia en els motors de cerca. És per això que l'optimització dels motors de cerca és molt més eficaç que qualsevol altre tipus de comercialització.

Este hecho por sí solo debería hacerte ver salvajamente que... DEBES HACER SEO. Invertir en SEO es aumentar las probabilidades de éxito detu negocio, es alcanzar una mayor audiencia y un público muy específico, el cuál tú estás buscando, y ellos también. Ponte en contacto con nuestro servicio SEO, y estudiaremos en qué medida podemos ayudarte a hacer SEO

Aquest fet per si sol hauria de fer-te veure salvatgement que... HAS DE FER SEO. Invertir en SEO és augmentar les probabilitats d'èxit del teu negoci, és aconseguir una major audiència i un públic molt específic, el qual tu estàs buscant, i ells també. Posa't en contacte amb el nostre servei SEO, i estudiarem en quina mesura podem ajudar-te a fer SEO.

Comparteix:

Fes un comentari: