Av. Santa Eulàlia 220-B Nau 14

De dilluns a divendres de 9 a 19h

info@proogresa.es

93 537 54 83

Coses a tenir en compte abans d'obrir la teva botiga on-line

nternet s'ha convertit en el perfecte aliat del comerç de tota la vida. Gràcies a les oportunitats d'abast i difusió que ofereix, el comerç minoritari pot arribar al mateix nombre de persones que les grans corporacions. L'originalitat, la qualitat i el servei d'una botiga online marcaran el seu èxit o el seu fracàs. Si t'has decidit a obrir una botiga online per al 2015, tingues en compte aquests consells...

Comencem l'any i ho fem obrint una botiga online, un negoci a internet que pretenem rendibilitzar i treure profit d' ell. Una inversió, de vegades fins i tot mínima, però que volem i desitgem sigui rendible a mitjà termini. La personalitat pròpia de la PIME en qüestió, uns bons productes i una clara estratègia de màrqueting és molt necessària però alerta! en obrir una botiga online no tot s'hi val.

1. Disseny trencador. Vídeos originals, les últimes tendències en disseny, colors, lemes, un logotip divertit... fes que la teva botiga online cridi l'atenció per una o diverses coses. Això sí sempre ideant una imatge de marca que defensi els valors, la raó de ser i la temàtica del teu negoci. El disseny és essencial.

2. Pagament virtual. Sens dubte, el pagament online ha d'estar incrustat a la botiga online. A l'hora de dissenyar la teva web, consulta amb un programador professional i que t'expliqui de forma detallada totes les escletxes legals i de seguretat que tindrà la teva web a l'hora de realitzar pagaments virtuals per part dels teus clients.

3. No menuts de ambicios@. Començar una web des de zero és tot un repte. No intentis aglutinar, a l'hora d'obrir la teva botiga online, una gran quantitat d'estoc. Primer, tingueu en compte de què té més venda i arran d'aquí, mou-te. També tria un hosting adequat per començar i que no et causi problema i tingues en compte aquests 10 beneficis de les botigues virtuals per a Pimes.

4. SEO. El posicionament SEO de la teva pàgina web és essencial en els temps que corren. Que un professional, te la optimitzi. Integra una eina d'analítica web (bé Analytics) que et doni pistes sobre si ho estàs o no fent realment bé.

5.Software lliure. A l'hora d'obrir la teva botiga online, decideix-te per un disseny basat en programari lliure i en els que el codi sigui propietat de la teva empresa. Si en un futur, decideixes canviar de proveïdor podràs fer-ho sense problema i realitzar un traspàs de tot el teu negoci.

Comparteix:

Fes un comentari: