Av. Santa Eulàlia 220-B Nau 14

De dilluns a divendres de 9 a 19h

info@proogresa.es

93 537 54 83

10 pymes que necessiten una pàgina web

Internet ofereix multitud d'opcions a les petites i mitjanes empreses. L'antic concepte de client - taulell - dependent ha passat (gairebé) a la història. És important un bon servei i conservar a la clientela local, però la gran competència i l'empenta de les grans marques obliga a pymes a entrar de ple en totes les possibilitats que les noves tecnologies ofereixen al seu negoci.

I dins d'aquestes, hi ha el desenvolupament de webs per a pymes. Establir una botiga virtual, un blog on comunicar les novetats, enllaçar a les seves xarxes socials amb l'objectiu d'estar més en contacte que mai amb els seus clients, una bona galeria d'imatges dels seus productes o serveis... són només alguns dels beneficis que les pàgines webs per a pymes poden desenvolupar. I en aquesta llista oferim 10 pymes que necessiten una pàgina web gairebé obligatòriament. No estan totes les que són però sí que són totes que l'estan.

 1. Productes informàtics. Les botigues d'informàtica i per extensió aquells negocis dedicats al disseny web i multimèdia són les pymes que més necessiten d'una pàgina web. Mostrar als clients els treballs realitzats és una bona carta de presentació per poder arribar a tots els racons del planeta. I és que mai se sap on pot haver-hi un client.

 2. Agències de viatges. Per competir amb les grans agències, les petites agències de viatges de barri han de tenir ja no només una pàgina web on els usuaris poder consultar destinacions i preus, també difondre aquesta informació mitjançant les seves xarxes socials. El que l'usuari pugui buscar vols és fonamental en aquest tipus de pymes.

 3. Discoteques i pubs. Aquesta és una altra de les pymes que necessita una pàgina web. I en ella és fonamental la galeria fotogràfica on mostrar les festes i els esdeveniments i, sobretot, les meravelles del local en qüestió per atraure la clientela. Així com anunciar les promocions i les festes properes.

 4. Empenyoraments. Són una de les pymes de moda nascudes a mercè de la crisi econòmica. Solen haver cues a les botigues, per què no mirar des de casa quins productes tenen? Un web ajudarà a aquest tipus de pymes a informar millor a clients i futurs compradors.

 5. Botigues de queviures. Per què no facilitar encara que sigui al client local poder comprar i acostar la compra des de la mateixa pàgina web? Per augmentar la seva competitivitat, les pymes d'alimentació han de buscar altres canals més moderns per augmentar les seves vendes.

 6. Botigues de roba. Igual que en el cas anterior aquest és un altre exemple de pyme que necessita una pàgina web. Competir amb les grans marques és complicat, però una roba única i personalitzada i poder adquirir-la a través del web ha de ser una de les accions que han de posar en marxa aquest tipus de botigues de barri.

 7. Assessories. Les assessories i altres pymes destinades a la gestió en tots els seus vessants necessiten una pàgina web per informar dels seus serveis i de les últimes novetats fiscals, legals... un bloc d'ajuda a empreses, emprenedors i clients en general els ajudarà a posicionar-se en cercadors.

 8. Associacions. Tota associació, del tipus que sigui, ha de tenir una pàgina web per molt simple que sigui. Informar sobre l'associació, cursos, esdeveniments... és essencial i només s'aconsegueix mitjançant un web per a pymes.

 9. Botigues esportives. Sigui el producte que sigui, les botigues esportives són altres pymes que necessiten una pàgina web. Mostrar els seus productes i permetre la compra i l'assessorament en línia ha de ser una altra prioritat.

 10. Llibreries. No hi ha res més bonic que perdre en una llibreria però també es pot fer des de la intimida de la llar. Per què recórrer tota la ciutat si una llibreria específica té el llibre que busquem? Ens ha avisat la seva web i comprar-ho per aquest canal ens estalviarà un temps important.

   

Comparteix:

Fes un comentari: