Av. Santa Eulàlia 220-B Nau 14

De dilluns a divendres de 9 a 19h

info@proogresa.es

93 537 54 83

Tendències en disseny web per al 2015

Tendencias web 20

El sector del disseny web es troba, sempre en ple moviment. Noves tendències, altres que es recuperen, perfeccionament de certes tècniques ... i altres que, a causa de la petició dels propis clients i usuaris, arriben a marcar les tendències actuals en disseny.

 El 2015 es preveu apassionant en el camp del disseny web. I és que, aquestes són algunes de les tendències més puixants que haurem de tenir en compte ...

- Grans imatges. Una de les tendències web per 2015 serà l'ús de grans imatges que marquessin tant l’home com cadascuna de les pàgines en què estigui composta una pàgina web. A l'hora de crear un web, el client ha de saber que les grans fotografies que arriben a ocupar tota la HOME seran les protagonistes.

 - El protagonisme del scroll. Enrere van quedar els botons clàssics per passar d'una part a una altra de la web. Contemplar els sites per mitjà dels dispositius mòbils, també influirà en l'ús del scroll per navegar a través de la informació que tingui una pàgina web.

 - Maximitzar el SEO. Ja no només val amb pagar Google Adwords. Les empreses estan cada dia més obsessionades amb el posicionament natural mitjançant paraules o expressions SEO. Que hi hagi poc text però útil serà la clau. A nivell de programació, el SEO ha de ser més que important. I incloure un bloc amb entrades originals també.

- Videos a tota pantalla. Bé es pot triar una imatge a tota pantalla o un vídeo. Aquesta és una altra de les tendències webs per al 2015. Imatge d'una web moderna, en moviment, vibrant i activa. Els vídeos, això sí de qualitat, són part important per a aquest nou any.

 - Minimalisme. I també en les lletres. I és que ja en 2014, hem pogut observar una tendència en disseny web bastant important. Com menys decoració millor i quantes menys lletres també. Un web, sí o sí, ha de ser atractiva visualment i millor pecar per defecte que per excés. El disseny minimalista i que inciti a la imaginació del visitant serà una de les claus per al 2015. Tampoc l'ús de lletres amb serifa, usa les tipografies més senzilles.

 - Infografia. Si les imatges seran grans, les infografies també robaran espai al text. Una infografia ben realitzada pot resumir en una petita imatge una gran quantitat de text.

- Responsive Web Design. L'augment en el consum d'internet per mitjà dels dispositius mòbils continuarà incrementant el concepte de Responsive Web Design el 2015. És a dir, la creació de pàgines webs que puguin ser perfectament visibles per mitjà d'aquests nous aparells. I és que, per exemple, el El HTML5 permet una experiència excel·lent per als usuaris i més sense el cost de desenvolupar una App per a cada dispositiu.

Comparteix:

Fes un comentari: