Av. Santa Eulàlia 220-B Nau 14

De dilluns a divendres de 9 a 19h

info@proogresa.es

93 537 54 83

Nova Web: SoluciónLaboral.com

Hola món!

Després d'uns dies treballant a full, els nostres programadors han fet realitat un nou projecte anomenat aquest cop Solució Laboral, una nova web la filosofia principal és la d'aportar a totes les persones possibles noves alternatives tant formatives com disciplinables per tal de donar solucions a professionals .

 

Es tracta d'un projecte molt interesant a curt y llarg termini, ja que aquest tipus d'idees, en la situació en la que ens trobem en aquests moemnts, qualsevol persona podria necesitar alternatives, ya sigui tant formatives com profesionals. 

¿Què diferencia a Solución Laboral?

Ells aposten per la qualitat en l'educació i per la qualitat en tot el seu material didàctic ja que és realitzat per professionals altament qualificats i especialitzats en cada un dels mòduls que imparteixen.

¿Sabías que... Tenen una borsa de treball?

Sí així es. La trobes aquí en la seva nova secció "borsa de treball". Una borsa de treball actualitzada gairebé diàriament i on es presenten alternatives i noves oportunitats de treball, de totes les empreses que col·laboren amb ells (Moltes ... aquí alguns exemples: Clients Y Pàgina principal. 

Tens molta més informació al seu web, www.solucionlaboral.com

Comparteix:

Fes un comentari: